onsdag 8 augusti 2012

Tingel, tangel & benrangel på Scifibokhandeln

Bokmärken med egna tryck prydda med coola hängen är vid sidan av handgjorda smycken min senaste ondsinta plan för att erövra denna kallsinniga värld genom min konst. (Ja, i varje fall den delen av mänskligheten som fortfarande läser riktiga böcker - och serier, de andra är ändå inte värda att satsa på.)
För de läsare/fans som befinner sig i eller i närheten av den kungliga hufvudstaden kan det vara kul att veta att ett litet urval av mina bokmärken sedan en tid finns till salu på Science Fictionbokhandeln på Västerlånggatan...

Skelettkollektionen - ett måste för varje Skelettet-fan!En del av konstkollektionen.

EDIT: Senast jag var där och kollade låg bokmärkena tämligen respektlöst slängda i ett hörn på vänstra sidan av kassadisken där inte en jävel lär se dem - för tyvärr har jag inte tid eller möjlighet att gå in och tjata på personalen varje vecka. (Undra på att något inte säljer när man gömmer det bara för att tecknaren inte är tillräckligt känd! *morrrrr*) Men, de finns där.

3 kommentarer:

 1. Japp, det var de när jag var inne också. Men jag lyckades hitta dem och inhandla ett benrangel. (Som J har lagt beslag på...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att folk trots detta hittat dem.

   Och tack för att du och J stöder min samhällsomstörtande verksamhet. :-)

   Radera