onsdag 1 februari 2012

Osteologiska oanständigheter

Idag roar jag mig med att dela med mig av några tidiga verk som hjälpte till att inspirera till Döden-konceptet ;-) Alla är gjorda under tuschskrafferingslektioner på Einar Granum Kunstskole.

Skelettet var som synes något mer modest i sitt val av underkläder i sin tidigaste inkarnation.


Ja, för det mesta iallafall...

Den uppmärksamme lär också lägga märke till att jag fixat en ny header sedan sist. Jag måste tillstå att jag är mycket nöjd med den, trots att den troligtvis anklagats för att vara BARNPORR av såväl moralens som lagens väktare om jag och bloggen varit mer kända...


4 kommentarer:

 1. Hahaa den nya headern är EPISK! Jag skrattade länge :) Kul att se lite fler döden-skisser och imponerande att han är såpass prydlig att han bryr sig om underkläder!

  SvaraRadera
 2. Kul att höra! :-) Ja, underkläderna gör honom liksom både prydlig och oanständig på en gång... lite som Kalle Anka kanske, som går med häcken bar hela dagarna men ändå tvunget måste ha badbyxor när han ska bada.

  SvaraRadera
 3. Vilken förtjusande blogg! För ännu mer osteologisk inspiration kan jag rekommendera The Empire of Death, en coffee table bok om ossiarum och skelettkonst på kontinenten. Fantastiska bilder.

  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0500251789

  SvaraRadera
 4. Tack för komplimangen och tipset som lär leda till ett antal nya intressanta upplevelser för Skelettet! :-)

  SvaraRadera