tisdag 4 oktober 2011

Mager, men snygg.

Nytt för idag är att jag lagt in nya (och några äldre för den delen) bilder under "portfolio" här på bloggen. Själva upplägget kunde säkert ha varit snyggare, men om jag lärt mig något i min dar är det att INGENTING blir gjort, i varje fall inte på väldigt väldigt länge - om man vill att allt ska bli perfekt. Speciellt eftersom sådant alltid kräver tidsödande och dyr experthjälp.

Apropå portfolios passar jag på tillfället att visa några bilder från skelettet Augusts dito nedan, sedan jag ändå introducerat honom häromveckan. Visst är han den stiligaste size zero-modellen världen sett?

Porträtt i en vacker brosch.

"Dödsritt", från Utopi #1

August i ännu en roll som Döden, i "Elizabeth the Infamous" (sepialavyr på blyertsteckning). Grevinnan Bathory sitter inmurad i sitt torn, bortglömd av världen men krönt av den postuma ryktbarhetens lagerkrans (NEJ, jag försvarar henne INTE!). Jag är medveten om att det ser ut som om han ger hennes nåd en välbehövlig nackmassage. Bilden är inspirerad av ett allegoriskt porträtt av Elizabeth I  från 1610.

2 kommentarer:

  1. Han är SÅ mycket min favorit! :) Älskar när han blottar sina tunna stringtrosor!

    SvaraRadera
  2. Tackar mjukast! :-) Ja, stringen är väl också strået vassare än de blommiga boxershortsen han hade i början av sin karriär...

    SvaraRadera