tisdag 6 december 2011

Makabra skönheter att hänga runt halsen

Som många säkert noterat vid det här laget ligger Etsybutiken nämnd i ett inlägg i september på is för tillfället, men jag vill istället visa upp ett mindre urval av mina senaste smyckekreationer här på bloggen. Och det faktum att krämarnas största högtid närmar sig kan ju ha något med saken att göra. ;-)

 Fantasiporträtt av E. Bathory med otäckt gnistrande ögon av markasiter, bilden skyddas av ett tjockt lager tålig ljusreflekterande lack.

Vår vän Skelettet i enkelt hänge under hjärtformad glasbubbla.

Grönt skelett i öppningsbar medaljong (se nedan). Det välvda glaset ger en lysande, 3D-liknande effekt.
Här kan du sätta in en bild på din älskling.

"Sorg". Hänge med tryck under välvt glas. (OBS! Bilden är i verkligheten mindre gul än vad fotot visar).

"Freezing Moon". Måne med dödskalleansikte i enkel glasbubbla.

Samtliga smycken har motiv från mina serier och målningar, är handgjorda och finns endast i ett eller ett fåtal exemplar. Se även detta inlägg. Priserna ligger mellan 80 och 350 kr, intresserade som orkar med besväret att handla utanför webshopar kan maila mig och få hem eventuella julklappar i tid i ännu en dryg vecka framöver (det går fint att betala med Paypal). Och varför inte passa på att köpa ett signerat album samtidigt?

Slutligen har jag också rumsterat om lite här och lagt till fakta och historik rörande Skelettet och andra serier. Plus diverse alster i kategorin Målningar & övrig konst. Lär uppdatera med fler bilder under veckan - det är nämligen betydligt lättare att göra än att lansera ett jätteprojekt i stil med en webbutik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar